Tel.: 020-665 32 92

PROFHILO®

Profhilo is een revolutionaire nieuwe niet-chirurgische behandeling om de huid te verstevigen, waardoor structuur, textuur en hydratatie worden verbeterd. De verslapping van de huid wordt verminderd zodat gezichtslijnen en rimpels zachter worden.

Naarmate we ouder worden, maakt onze huid minder collageen en elastine aan. Collageen en elastine zijn de bouwstenen voor een volle, gezonde huid. De behandeling is gericht op patiënten met zichtbare tekenen van huidveroudering. Profhilo maakt gebruik van geavanceerde gepatenteerde technologieën om de huid te remodelleren.

WAT IS PROFHILO®?

Profhilo® is een injecteerbare behandeling gemaakt van hyaluronzuur. Met het ouder worden verliest de huid zijn elasticiteit en stevigheid. Profhilo® stimuleert effectief de productie van natuurlijk collageen en elastine om de huid nieuwe energie te geven en te vernieuwen. Het verbetert de structuur, hydratatie en stevigheid van de huid en vermindert lijntjes en plooien in de huid. Profhilo® kan in een aantal gebieden worden gebruikt, waaronder het gezicht, de nek, decolleté, armen, handen en knieën.

HOE WERKT PROFHILO®?

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en verantwoordelijk is voor een gehydrateerde huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur na verloop van tijd af, waardoor de huid er doffer en uitgedroogd uitziet en er ook fijne lijntjes en rimpels ontstaan. De rol van Profhilo is om hyaluronzuur te vervangen door het in de huid te injecteren, wat het weefsel verstevigt en de huid een zacht en glad uiterlijk geeft. Profhilo bevat een van de hoogste concentraties gestabiliseerd hyaluronzuur van elke behandeling op de markt.

PROFHILO® VERSUS RIMPELVULLERS

In vergelijking met rimpelvullers verbetert Profhilo de reproductie van stamcellen, wat betekent dat uw huid verjongt. Het herstelt zowel huid- als vetlagen in hun natuurlijke staat en stimuleert het lichaam om vier collageentypes aan te maken. In tegenstelling tot rimpelvullers geeft het geen volume.

WAAR WORDT PROFHILO® VAN GEMAAKT?

Prohilo is gemaakt van hyaluronzuur zoals rimpelvullers. In plaats van rimpels op te vullen, is het echter ontworpen om de huidstructuur te verbeteren en de groei van collageen en elastine te bevorderen om zo de huidverslapping te verminderen. Dit maakt Profhilo tot een revolutionaire  behandeling van een doffe en gedehydrateerde huid.

 

Behandelbare gebieden

De volgende gebieden kunnen met Profhilo behandeld worden:

 • gezicht
 • hals
 • decolleté
 • buik
 • armen
 • handen
 • knieën

 

Aantal behandelingen

Voor een optimaal resultaat zijn 2 behandelingen noodzakelijk (met een tussenpoze van een maand). U zult een verschil merken zodra Profhilo is geïnjecteerd. Resultaten kunnen na 2 weken zichtbaar worden. In overleg met de arts zal de 2e behandeling gepland worden. Omdat de 2e behandeling 1 maand na de 1e behandeling moet plaatsvinden zal het niet altijd mogelijk zijn dit op dezelfde locatie te doen.

 Hoe lang werkt PROFHILO®?

Profhilo gaat over het algemeen tot 6 maanden mee, waarin u meer stevigheid, elasticiteit en een algeheel verbeterde kwaliteit van de huid zult ervaren. Na zes maanden wordt u uitgenodigd voor een volgende sessie om de kwaliteit van uw huid te behouden.

PROFHILO® voor en na foto’s

 

Voor de behandeling

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken met de arts die u ook behandelt. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is.

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, tenzij u (misschien) zwanger bent, een herpes infectie (koortslip) in het te behandelen gebied heeft of als de huid na een laserbehandeling of peeling nog niet volledig hersteld is. Daarna worden er voor-foto’s van het gebied gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

De behandeling

Eerst worden er de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Daarna worden de injectiepunten met een potlood op de huid gemarkeerd. Daarna wordt de gel met een hele fijne, steriele naald in kleine hoeveelheden in de huid gebracht. Elke behandeling wordt na vier weken geëvalueerd en herhaald voor een optimaal resultaat.

 

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid iets rood en gevoelig zijn, en er kan een lichte zwelling optreden. Dit is een normale reactie op de injecties, en verdwijnt binnen twee dagen. Aangeraden wordt thuis het gebied een half uur te koelen met een coldpack, waardoor de zwelling vermindert en u de kans op blauwe plekjes minimaliseert.

Als er toch een blauw plekje door de injectie veroorzaakt is, dan zal dit na een paar dagen tot een week dit niet meer zichtbaar zijn. 24 uur na de behandeling kunt u weer make-up aanbrengen ter camouflage.

U kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.

Belangrijk is dat u gedurende de eerste 24 uur na de behandeling geen fysieke inspanningen zoals sport verrichten gedurende de eerste week blootstelling aan zon, zonnebank en sauna vermijdt.

Er zijn een aantal richtlijnen waaraan u zich na de behandeling dient te houden, een volledig overzicht daarvan kunt u onderaan deze pagina vinden in het ”nabehandelprotocol”; dit protocol krijgt u ook mee naar huis.

 

Tarieven

Gezicht / hals                                          € 300 per behandeling

Buik, armen, handen, knieën              € 750 per behandeling

Er zijn 2 behandelingen nodig met een tussenpoze van 1 maand.

 

Maak een afspraak op één van onze locaties in Nederland.

 

Nabehandelprotocol

Wat is belangrijk tijdens de eerste dagen na een behandeling met hyaluronzuur?

   • Gebruik de eerste uren na de behandeling geen make-up.
   • Elke inspannende activiteit zoals sport moet gedurende ten minste 24 uur worden vermeden.
   • Maak geen gebruik van de sauna en/of zonnebank en voorkom blootstelling aan zonnestralen gedurende 1 week.
   • Onderga in het behandelde gebied de eerste 2 weken geen behandeling bij een schoonheidsspecialist ondergaan, zoals peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laser of andere gezichtsverzorgende behandelingen.
   • Blauwe plekjes kunt u behandelen met Auriderm K2-gel.

 

Belangrijke feiten

De behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot twee weken aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling.

Om het resultaat te ondersteunen is het van belang dat u uw huid goed verzorgt met de producten die uw schoonheidsspecialist adviseert, regelmatig een gezichtsbehandeling neemt en uw huid niet blootstelt aan zonlicht. De UV-straling laat de huid sneller verouderen, het gebruik van een sunblock is aan te raden.