Tel.: 020-665 32 92

Cosmetisch arts

Wrinkless is een zelfstandig bedrijf van drs. Anwar Thio, een arts die medisch-cosmetische behandelingen uitvoert. De cosmetisch arts van Wrinkless beoogt op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht te laten vervagen en rimpels te verzachten, waardoor u een jongere en frisse uitstraling krijgt. Deze visie komt ook terug in de naam en het logo van het bedrijf.

De producten die de arts van Wrinkless gebruikt zijn niet-permanent en staan garant voor een hoge veiligheid, die ook op langere termijn bewezen is. Dit zijn botox en tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen en natuurlijke stoffen. In een gratis en vrijblijvend intakegesprek op één van de locaties kunt u met de arts overleggen wat voor u de beste behandeling is, en krijgt u een persoonlijk advies op maat.

Drs. Anwar Thio – Cosmetisch arts

Anwar Thio

Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht.

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse.

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

 

Ook is hij sinds 2008 gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). De recente aandacht in de media heeft ervoor gezorgd dat de consument zich steeds meer bewust wordt van het belang om voor medisch –cosmetische behandelingen naar een goede arts te gaan. Deze titel staat voor ervaring, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit en is een keurmerk voor artsen die dit beroep op een verantwoorde wijze uitoefenen.