Tel.: 020-665 32 92

Jett Plasma Lift Medical

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Jett Plasma Lift Medical – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat u 1 maand voor en 3 maanden na de behandeling blootstelling aan zon en zonnebank dient te vermijden! Kijk ook even bij de contra-indicaties of u wel geschikt bent voor een behandeling.

Jett Plasma Lift Medical instrument

Wat is Plasma?

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasma Lift Medical wordt opgewekt door gelijkspanning(DC).

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift Medical systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

 

Plasma behandeltechniek

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Met de Jett Plasma Medical passen wij een speciale behandeltechniek toe:

De scan-methode

Met de scanmethode behandelen wij het ooglid d.m.v. de scanbeweging, waarbij we het volledige ooglid behandelen. Hierdoor wordt de huid verwarmd en ontstaat lichte roodheid (erytheem). Door de verwarming van de huid met plasma zal de huid gaan samentrekken en zullen de cellen in de huid krimpen. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Tevens wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en het heeft een lange uitwerking tot wel 4 maanden na de behandeling.

De puntjes in de huid

Na de scanmethode gaan we heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm doorsnede komen ongeveer 0,1 mm tot 0,2 mm diep in de huid. Uw huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft uw oogleden een mooi en liftend resultaat.

Jett Plasma Lift voor en na foto’s

Plasma lift

Voordelen van de Jett Plasma Lift Medical behandeling

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Effectievere behandeling dan de Jett Plasma Lift Profi met beter resultaat
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven –en onderoogleden
 • Gelijkstroomsysteem waardoor constante plasma ontlading ontstaat
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Contra-indicaties

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Leeftijd boven de 50-55 jaar, afhankelijk van de huidconditie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Een meer dan licht getinte huid

Voor de behandeling

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken met de arts die u ook behandelt. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is.

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, behalve als u (misschien) zwanger bent of bepaalde aandoeningen heeft.

De behandeling

Eerst worden er de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Om de behandeling comfortabeler te maken wordt de te behandelen huid verdoofd met crème gedurende 15 minuten.

Het behandelgebied wordt eerst 2 – 3 minuten gescand met de plasma pen, daarna wordt het gebied met de zgn. punt methode behandeld gedurende 5 -6 minuten.

Na de behandeling wordt het behandelgebied gedesinfecteerd met alcohol en ingesmeerd met een anti-bacteriële crème, die u ook mee naar huis krijgt.

 

Na de behandeling

Na de plasma behandeling kan een zwelling ontstaan. Ook kunnen op het behandelde gebied kleine minuscule korstjes ontstaan. Deze bijwerkingen verdwijnen tussen de 7 tot 10 dagen. Om het behandelde gebied te camoufleren kan na 4 dagen speciale foundation aangebracht worden.

Er zijn een aantal richtlijnen waaraan u zich na de behandeling dient te houden, een volledig overzicht daarvan kunt u onderaan deze pagina vinden in het “nabehandelprotocol”; dit protocol krijgt u ook mee naar huis.

 

Resultaat

Resultaten die behaald worden met de Jett Plasma Lift Medical, zijn heel natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, dat 1 tot 2 jaar zichtbaar is.

Of 1 behandeling voldoende is hangt af van de ernst van de huidverslapping. 8 weken na de eerste behandeling is het mogelijk een eventuele tweede behandeling te ondergaan.

 

Tarieven

Ooglift boven- of onderooglid           € 400

Kraaienpootjes (i.c.m. oogleden)      € 150

Bovenlip                                                € 350

Als er een tweede behandeling nodig is dan is de prijs de helft van de oorspronkelijke prijs.

 

Maak een afspraak op één van onze locaties in Nederland.

 

Nabehandelprotocol

Na een Jett Plasma behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast kan zwelling ontstaan zowel boven als onder de ogen.

Deze reacties kunnen per persoon verschillen en kunnen soms langer aanhouden. Als u zich hierdoor minder prettig voelt kunnen ontstekingsremmers zoals Ibuprofen verlichting geven.

Een pijnstiller zoals Paracetamol of Finimal 2x 500 mg mag uiteraard ook.

Direct na de behandeling brengen wij een speciale crème aan die prettig aanvoelt, maar ook wondherstellend en anti-bacterieel werkt.

Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en in sommige gevallen kan de roodheid en zwelling tot 2 dagen aanhouden. Koelen met een coldpack (of ijs in een doek) werkt in dit geval kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven). Deze korstjes houden ongeveer 4 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, echter zwemmen en sauna raden wij sterk af. Na 4 dagen mag u camouflage aanbrengen. De eerste week na de behandeling wordt sporten afgeraden.

Als uw huid weer is genezen na ca 7 á 8 dagen, adviseren wij het gebruik van hoge zonnebrandcrème (SPF factor 30) om zonnebrand te voorkomen tot minstens 3 maanden na de behandeling. U dient blootstelling aan zonlicht en zonnebanken zo veel mogelijk te vermijden, het gebruik van een afdekkende zonnebril is aan te raden.

Het resultaat is optimaal na ca 3 tot 4 maanden i.v.m. de collageenwerking. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan na ca 6 maanden plaatsvinden.

Wanneer u deze nazorginstructies goed opvolgt, werkt dit mee aan een snel herstel van uw huid.